SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

25 Şubat 2022 Cuma burç yorumu – Günlük burç yorumları

Ani haberler var! 25 Şubat 2022 Cuma burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Günün büyük bir bölümünde Yay burcunda ilerleyen Ay kişiliğimizi, düşüncelerimizi ortaya koymak yönünde daha istekli olduğumuzu göstermekte. Yolculuklar ve görüşmeler beklenmedik durumlar getirebilir. Ani bir olay ya da haber nedeni ile kendimizi daha farklı bir yolda bulabiliriz. Ancak saat 19:27’den sonra Oğlak burcuna ilerleyen Ay daha ciddi bir atmosfer getiriyor.

Nelerden kaçınmalı? Günün ilk yarısında hayalci olma eğilimindeyiz. Beklentilerimizi gözden geçirelim. Günün geç saatlerinde daha düşünceli olabiliriz. Aile içindeki konular, bazı endişeler ya da eksik hissettiğimiz durumlar yüzünden bazı sıkıntılar hissedebiliriz. Yine de sorumluluklara zaman ayırmak olumlu sonuçlar getirecek.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 3/ Kamış  Esneklik önemli. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Kamış günündeyiz. Niyetlerimize odaklanıyoruz. Kamış günlerinde belirli konularda önyargılarımızın kurbanı olmamaya bakmalı ve daha esnek davranabilmeliyiz. Duygularımızı anlamaya özen göstermeliyiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.