SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

25 Ocak 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Ay Akrep’te! 25 Ocak 2022 Salı burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Akıl ve duygu arasında kalabileceğimiz bir gündeyiz. Haksızlıklar karşısında daha tepkisel olabiliriz. Bugün duygusal açıdan oldukça gergin de olabilir. Bu yüzden kendimizi daha iyi kontrol etmeye özen gösterelim. Ailevi alanda, başkalarından beklentilerimizde ihtiyaçlarımızın yerine gelmediğini hissetmemiz yüzünden olumsuz duygulara yönelebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Kendimizi güvensiz hissederek aşırı savunmaya geçebilir ya da duygusal bir inat sergileyebiliriz. Duygularımızı daha iyi anlatmaya çalışalım. Bugün başarılı olmak yönünde oldukça iddialı da olabiliriz. Özellikle öğleden sonra saatlerinde hayal gücümüzü daha iyi kullanabileceğimiz, sezgilerimizden yararlanabileceğimiz imkanlar var.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 11/Mısır Düşüncelerimizi ilerletebiliriz. Tzolkin’e göre bugün Mısır ya da tohum burcundayız. Canlı, yaratıcı ve verimli olabileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle ilişkiler ve beraberlikler oldukça harekete geçirici olabilir. Yakın beraberliklerimizde daha talep kâr hareket edebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.