SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

25 Mart 2022 Cuma burç yorumu – Günlük burç yorumları

Hızlı sorumluluklar! 25 Mart 2022 Cuma burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Oğlak’ta son dördün gerçekleşirken, hızlı adımlar içindeyiz. Sorumluluklar, işle, düzen ve kurallarla ilgili değişiklikler vurgulanıyor. Acilen ilgilenilmesi gereken durumlar dikkat çekmekte. Bugün daha gerçekçi ve önlemci davranabiliriz. Önceliklerimizi iyi belirlersek daha verimli olabiliriz. Duygusal açıdan çok rahat olmasak bile yapabileceğimiz çok şey var.

Nelerden kaçınmalı? Olaylara daha cesur şekilde yaklaşalım. Planlı davranmak işimizi kolaylaştıracak. Toprakla ilgili konular, yöneticiler, işe yönelik uğraşlar bizi daha ciddi düşünmeye yöneltiyor. Sabah saatlerinde tembellik etmemeli ve bir adım önde davranmalıyız. Öğle saatlerinde de önemli tercihlerde bulunabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 5/Timsah  Bilgileri doğru yönde kullanmaya bakalım. Harekete geçmek için karar alacağız. Ancak bir yandan da karar vermek pek kolay olmayabilir. Duygusal alanda kendimizi reddedilme duygusundan kurtarmaya bakmalıyız. Hayatı olduğu gibi kabullenmek yaratıcılığımızı arttırabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.