SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

24 Mart 2022 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları

Karışık düşünceler! 24 Mart 2022 Perşembe burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Ay Merkür ve Neptün ile açı kurarken kendimizi bulutların üzerinde dolaşırken bulabiliriz. Yeni bilgilere ve öğrenmeye çok açığız. Daha fazla ilham ve arayış peşindeyiz. Ancak iletişim açısından koşullar çok dağınık ve belirsiz de olabilir. Hayallerimizi harekete geçiren çok şey var. Özellikle öğleden sonraki saatlerde daha gerçekçi olalım.

Nelerden kaçınmalı? Eğer öğle sonrasında bir anlaşma, görüşme ya da imza gerekiyor ise, bu görüşmeler havada kalabilir ya da sonuçları pek istediğimiz netlikte olmayabilir. Bugünlerde fikirlerimizi, bakış açımızı anlatma yönünde oldukça enerjik davranabiliriz. Yine de yanlış bir iyimserliğe kapılmamaya bakalım. Günün geç saatlerinde koşullar hızla değişebilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 4/Yönetici    Sonuçları iyi değerlendirmeliyiz. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Yönetici günündeyiz. İdealize ettiğimiz konular öne çıkarken, bağımsız hareket etmek arzusu önem kazanmakta. Kendimizle ilgili yüksek beklentiler ve çok gerçekçi olmayan değerlendirmelerden uzak duralım.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.