SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

23 Temmuz 2024 Salı burç yorumu - Günlük burç yorumları

Sezgilerimiz yol gösterebilir ! 23 Temmuz 2024 Salı burç yorumu

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün ani olaylara ve aydınlanmaya açığız. Düşüncelerimizi daha verimli kılmaya çalışalım. Sezgilerimizden çok şey kazanabiliriz. Gizli olan şeyler, karşılıklı konularda önemli bir rol oynayabilir. Ancak aşkta ve beraberliklerimizde, değer verdiğimiz konularda daha uyanık olmaya çalışmalıyız. Kimi zaman yanlış değerlendirmeler yapabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Başkalarının duygusal durumlara daha açık olmaya çalışalım. Saat 16:22’den itibaren bu yönde daha yaratıcı olabiliriz. Akşam saatlerinde daha akıcı ve ruhsal açıdan geliştirici imkanlar var. Ancak akşam saatlerinde dengesiz tepkiler ve kimi zaman kararsızlıkların yaratabileceği çift durumları da hesaba katmalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.