SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

23 Mart 2022 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları

Daha özgür hissedebiliriz! 23 Mart 2022 Çarşamba burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Son iki günün yıpratıcı koşullarından sonra bugün bize daha fazla hareket ve özgürlük getirmekte. Işıkların uyumu daha akıcı enerjilere ve arayışlara işaret ediyor. Bugün yeni deneyimlere kapı açabiliriz. Öğrenmek ve yeni şeyler keşfetmek gözü ile hareket edersek daha çok şey yaptığımızı görebiliriz. Şahsi alanda fikir ve inançlarımızı daha çok vurgulamak isteyebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Olaylara bakış açımızda ve inançlarda biraz daha dengeli olmaya bakalım. Özellikle günün ikinci yarısında düşüncelerimizi toparlamakta, düzene sokmakta zorlanabiliriz. Kimi zaman ihmaller gündeme gelebilir. Günün geç saatlerinde evde ve duygusal konularda biraz daha sakin düşünmek gerekiyor.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 3/Fırtına Daha kıvrak davranabiliriz. Takvime göre bugün Fırtına günündeyiz. Kendi duygusal hayatımıza dönmek ve kendimizi daha iyi anlamaya çalışmak sayesinde, eskiden kaynaklanan sorunlar çözülebilir. Bugün yaralarımıza şifa sağlayacak konulara yönelebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.