SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

23 Ekim 2024 Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumları

Tepkilerimize dikkat edelim! 23 Ekim 2024 Çarşamba burç yorumu

|

Bugün ne yapılabilir? Evde, ailevi konularda ya da duygusal açıdan bizi meşgul eden konularda daha objektif olmaya çalışalım. Oldukça odaklıyız ancak vereceğimiz tepkiler pek çok şeyi değiştirebilir. Duygusal nedenler, kırılganlıklar ya da kıskançlıklar yüzünden zorlanabiliriz. Duygusal yoğunluk içindeyiz. Eğer isteklerimizi doğru yönde kullanabilirsek daha rahat ederiz. Bugün ne yapılabilir? Evde, ailevi konularda ya da duygusal açıdan bizi meşgul eden konularda daha objektif olmaya çalışalım. Oldukça odaklıyız ancak vereceğimiz tepkiler pek çok şeyi değiştirebilir. Duygusal nedenler, kırılganlıklar ya da kıskançlıklar yüzünden zorlanabiliriz. Duygusal yoğunluk içindeyiz. Eğer isteklerimizi doğru yönde kullanabilirsek daha rahat ederiz.

Nelerden kaçınmalı? Psikolojik yönden arınma gerektiren durumlarla karşılaşabiliriz. Endişe duyduğumuz ya da çekindiğimiz konularda daha akılcı olmaya çalışalım. Bugün duygusal açıdan temizlenme getiriyor. Ancak öğle saatlerinde kazalar ya da yıpratıcı durumlar öne çıkabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.