SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

22 Şubat 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Kararlı olabiliriz! 22 Şubat 2022 Salı burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Akrep burcunda ilerleyen Ay daha mücadeleci ve kararlı bir tutum içinde olabileceğimizi gösteriyor. Bazı zorluklar, huzursuzluklar gündeme gelse bile, göstereceğimiz çaba sayesinde engelleri aşabiliriz. Ailevi konularda, beraberliklerde aşırı şüpheci olmamaya bakalım. Günün geç saatlerinde yaratıcı konulara daha açığız.

Nelerden kaçınmalı? Ay’ın ışığı küçülürken, bugün yeni bir şeye adım atmaktansa süregelen işlere odaklanmak daha yararlı olabilir. Bir duyguyu, hissettiklerimizi anlatmak, başkalarına aktarmak için fırsatlar bulabiliriz. Ancak konuşmalarımızda daha açık ve mantıklı olmaya gayret edelim. Günün geç saatlerinde sorumluluklar, bazı kısıtlamalar dikkat çekebilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 13/Köpek   Yüksek enerjiler var.  Bugün Mayalara göre güven vericiliği ve bağlılığı anlatan köpek günündeyiz. Sevdiklerimizle bir arada olmak, ailevi konularla ilgilenmek ya da yakın arkadaşlarımızla beraber olmak için uyumlu bir gün. Cesaret göstereceğimiz konularla da karşılaşabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.