SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

22 Kasım 2023 Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumları

Yeni koşullar doğuyor ! 22 Kasım 2023 Çarşamba burç yorumu

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün duygusal alanda ve aşkta bazı zorluklar, bizi test eden durumlarla karşılaşabiliriz. Çaba gerektiren bir gündeyiz. Günün ilk yarısında dışsal etkiler yüzünden pasif kalabilir ya da beklemede olabiliriz. Akşam saatlerinde ise daha heyecanlı ve enerjik bir atmosfer gündeme geliyor. Bugün bizi alıkoyan şeyleri geride bırakabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Günün ilk yarısında daha pozitif düşünmeye çalışalım. Kimi zaman bizi hazırlıksız yakalayan durumlarla karşılaşabiliriz. Bugün akşam saatlerinde Yay burcu başlarken, saat 20:19’dan itibaren de Ay Koç burcuna ilerlemiş olacak. Günün geç saatlerinde daha akıcı, doğal ve cesaretimizi ortaya koyabileceğimiz bir ortam bulabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.