SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

21 Mart 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları

Sezgilerimiz ön planda! 21 Mart 2022 Pazartesi burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Yeni enerjiler ve yeni döngüler başlamakta. İlkbaharın başlaması ile birlikte yeni şeyler yapma arzumuz da artıyor. Ancak bugün biraz daha sakin ve duygusal açıdan dengeli olmalıyız. Kimi zaman duygusal huzursuzluk, mücadele gereği ve güvensizlikler gündeme gelebilir. Yine de sezgilerimizden yararlanabileceğimiz koşullar bulabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Bugün yan yana gelen Merkür ve Jüpiter ruhsal konulara, düşüncelerimize daha felsefi ve öğrenmeye açık bir boyut getiriyor.  Görüşlerimizi, düşüncelerimizi fazla büyütme ve sınırlarımızı çok iyi görememekten dolayı yanlış sonuçlara da meyledebiliriz. Akşam saatlerinde güzel olan şeylere daha çok açığız.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 1/Hareket Yeni bir döngü başlıyor. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Hareket ya da diğer adıyla Dünya günündeyiz. Geleceğe yönelik işlere odaklanmalıyız. Her şeyin daha dengeli ve kararlı olmasını istesek de ortaya çıkan değişiklikler yüzünden daha esnek olabilmeyi öğrenmek durumundayız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.