SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

20 Nisan Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

İnsanlık her dönemde yıldızlara, astrolojiye ve bunlarla ilintili konular ilgi duymuştur. Bunu tarihi ve arkeolojik bulgular doğrulamaktadır. Günümüzde de aynı ilgi devam etmektedir. 20 Nisan hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? İşte 20 Nisan hangi burçtur konusu ile ilgili ayrıntılı bilgileri sizler için derledik.

|

20 Nisan doğumluların burcu ve burçla ilgili bilgileri bu yazıda bulacaksınız.

20 Nisan Hangi Burç Oluyor?

Astrolojiye göre güneş burcunun saptanması insanların doğum tarihlerine göre olmaktadır. 20 Nisan tarihinde doğanların burcu "Boğa Burcu" dur. Boğa burcu toprak grubu bir burç olup boğa sembolü ile gösterilir.

20 Nisan (Boğa) Burcu Yükseleni Nedir?

Yükselen burç güneş burcundan farklıdır. İnsanların yükselen burcu kişiseldir ve doğum saatine göre hesap edilir. Yani yükselen burcun hesaplanabilmesi için kişinin doğduğu zamanı, saatini bilmesi zorunluluktur.

Boğa Burcu Yorumu ve Özellikleri

Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs, elementi toprak, uğurlu sayısı 6 ve dörttür. Boğa burcunun fiziksel görüntüsü genellikle yapılıdır, açık tenli ve koyu renk gözlü olmaları mümkündür. Boğa burcu lüksten ve konfordan pek keyif alır. Boğa burcunun bazı özellikleri şunlardır:

Boğa burcu insanı pratiktir.

Boğa burcu güzele ve sanata düşkündür.

Boğa burcu maddiyata düşkündür ve para sahibi olur.

Boğa burcu uyumlu ve kararlı insanlardır.

Boğa burcunun olumsuz özellikleri ise tembelliği, alınganlığı, kendine düşkünlüğü ve kendini beğenmişliğidir. Yeterince esnek olamaması ve inatçılığıdır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.