SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

18 Şubat 2022 Cuma burç yorumu – Günlük burç yorumları

İdealist olabiliriz! 18 Şubat 2022 Cuma burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Başak burcunda ilerleyen Ay Neptün ile karşı karşıya dururken, sağlık, düzen ve işe yönelik konularda daha duyarlı ve kırılgan olabileceğimiz koşullara işaret ediyor. Kimi zaman fedakarlıklar ve başkalarının eksiklerini tamamlamamız gereken durumlar içinde olabiliriz. Kendi kendimizi aldatmamaya ve duygusal alanda sınır çizmeye dikkat edelim.

Nelerden kaçınmalı? Sabah saatlerinde bazı dağınıklıklar ya da akıl ve duygu arasında bocaladığımız olaylarla karşılaşabiliriz. Değişen koşullara daha esnek ve akılcı yaklaşmak gerekiyor. Saat 16:00 civarında dağılmamaya dikkat edelim. Akşam saatlerinde (19:42) Güneş Balık burcuna ilerleyerek daha yaratıcı ve ilhama açık enerjileri aydınlatıyor.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 9/Baykuş Daha pratik düşünmeliyiz. Bu gün burcu ciddiyet, kendi çevremizi etkin bir şekilde kontrol etme arzusu ile ilgilidir. Sezgilerimizden yararlanabileceğimiz koşullar var. Ancak otorite ile ilgili konularda daha pozitif olmanın yollarını aramalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.