SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

17 Mart 2022 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları

Ay, Jüpiter’le karşı karşıya! 17 Mart 2022 Perşembe burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Ay Başak’ta ilerlerken Jüpiter ile bir karşıt açı kuruyor. Bu durum ilişkilerimize ve görüşme gerektiren konulara daha yüksek beklentiler getirebilir. Karşımızdakilerden ya da yabancılardan daha çok şey öğrenmek mümkün. Ancak çalışma ortamında, yaptığımız işlerde daha pratik düşünmek durumundayız.

Nelerden kaçınmalı? Pek çok yeni düşünce, alternatif ve değişiklik içeren konu gündeme gelebilir. Özellikle günün ikinci yarısında yeni koşullar ve bizi zihinsel açıdan meşgul edecek durumlar var. Düşüncelerimizde aşırı üsteleyici olmamak doğru olacak. Kimi zaman bizi şüpheye yönelten olaylarla da karşılaşabiliriz. Bugün bazı şüpheler ya da düşünceler neden ile karar vermekte zorlanabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 10/ Kamış   Çok yönlü düşünmek ve sonuçlara göre hareket etmek önemli.  Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Kamış günündeyiz. Yaratıcı çalışmalar mümkün. Kamış günlerinde belirli konularda önyargılarımızın kurbanı olmamaya bakmalı ve daha esnek davranabilmeliyiz. Bugün kendimize güven duyabileceğimiz, usta olduğumuz konularda başarılı olabilir. Yapıcı çaba gerekiyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.