SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

16 Şubat 2022 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları

Aslan’da dolunay var! 16 Şubat 2022 Çarşamba burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Yükselen duygular, kendimizi ifade etmek ihtiyacı ve duygusal alanda daha cömert olabileceğimiz bir atmosferdeyiz. Bugün saat 19:56’da gerçekleşen dolunay özellikle ilişkiler alanına önemli bir farkındalık getirmekte. Arzu ve isteklerimizi daha güçlü şekilde ortaya koyabiliriz. Sanki önüne geçilmesi zor, kadersel bir tema bizi sürüklüyor gibi hissedebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Karşılıklı konularda biraz daha esnek olmakta fayda var. Duygu ve hassasiyetlerimiz güçlü bir şekilde ifade bulurken, kendimizi abartılı duygusal durumlar içinde de bulabiliriz. Özellikle günün geç saatlerinde duygularımızı ortaya koyma yönünde çok daha tepkisel de davranabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 7/Mısır    Düşüncelerimizi daha verimli kılabiliriz.  Tzolkin’e göre bugün Mısır ya da tohum burcundayız. Canlı, yaratıcı ve verimli olabileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle ilişkiler ve beraberlikler oldukça harekete geçirici olabilir. Yakın beraberliklerimizde daha talepkar hareket edebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.