SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

15 Eylül 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları

Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 15 Eylül 2024 Pazar burç yorumu

|

Bu hafta 18 Eylül'de Balık burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Ay tutulmaları duygusal açıdan kritik değerlendirme ve muhasebe zamanlarıdır. Böyle bir dönemde fedakarlık gösterdiğimiz konular, hassasiyetler daha fazla gündeme gelecektir. Günlük hayatımızı ve psikolojik durumumuzu etkileyen koşullar içindeyiz. Bu hafta karşılıklı konular ve iletişim içeren pek çok alanda daha gerçekçi düşünmeye ihtiyacımız olacak. Hafta sonuna doğru güven aradığımız karşılıklı işlerde biraz daha sağduyulu olmaya ihtiyacımız olabilir.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim?

15 Eylül Pazar: Arkadaşlıklar, gruplar ve sosyal konular açısından kendimizi daha çok geliştirebileceğimiz bir gündeyiz.

16 Eylül Pazartesi: Günün ilk yarısında tam olarak emin olamadığımız koşullar olabilir. Öğleden sonra sezgilerimizden daha çok yararlanabiliriz.

17 Eylül Salı: Ay tutulmasının etkisi altında bizi duygusal açıdan bağlayan, fedakar kılan hassasiyet yaratan koşullar var.

18 Eylül Çarşamba: Tutulma temaları gündemde. Günün ilk yarısında bazı sıkışıklıklar, bitiş ve sonlanmalar yaşayabiliriz. Öğleden sonra ise yeni bir yön çizmek isteyeceğiz.

19 Eylül Perşembe: Tek başına hareket etmek istesek bile bizi bağlayan durumlar ve ilişkiler söz konusu.

20 Eylül Cuma: Ay Koç’ta ilerlerken karşılıklı konularda dengeleri daha sakin bir şekilde yönetmeye çalışmalıyız.

21 Eylül Cumartesi: Düşüncelerimizi daha fazla kişiyle paylaşmak ve pratik hale getirmek için uygun fırsatlar var.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.