SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

14 Şubat 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları

Günün ilk yarısı karmaşık! 14 Şubat 2022 Pazartesi burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Ay bugün saat 14:17’ye kadar Yengeç burcunda ilerlerken, Merkür ile karşı karşıya duruyor. İletişim, anlaşılmak ve hareket içeren konularda, yazışmalarda ve iletişimde bazı krizler, yanlışlıklar ya da sıkışıklıklar gündeme gelebilir. Günün ilk yarısında güvensizlik ve huzursuzluk var. Öğle sonrasında ise kendimizi daha fazla ortaya koyma isteği içindeyiz.

Nelerden kaçınmalı? Günün ikinci bölümünde duygusal açıdan daha kararlı olabiliriz. Şahsi konuları kimliğimizi vurma ihtiyacındayız. Dolunay yaklaşırken, adımlarımızın hızlandığını göreceğiz. Belirli bir sonuç alma ve tamamlama isteği dikkat çekiyor. Kararlarımızı gözden geçirmek için hala zamanımız var.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 5/ Rüzgar Yeteneklerimizi kullanabileceğimiz bir gündeyiz.  Rüzgar günündeyiz. Bugün değişikliklere karşı durmak da oldukça zor. Kararlı şartlar aramaktan yorulabiliriz. Ancak sorumluluklarımızı yerine getirmek için konsantre olmak durumundayız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.