SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

13 Nisan 2022 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları

Gelişmeye açığız! 13 Nisan 2022 Çarşamba burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Başak burcunda büyüyen Ay bugün üzerinde çalıştığımız konuları geliştirmek ve daha iyi hale getirmek yönünde motivasyon yaratıyor. Çalışkan olmak, fayda sağlamak konusunda çok şey yapabiliriz. Aynı zamanda karşılıklı konularda anlayış ve sevgi ihtiyacı da var. Sevdiklerimiz ve değer verdiklerimiz yönünde daha çok şey yapabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Gün içinde esnek olmak ve zekamızı yapıcı yönde kullanabilmek önemli. Kafa karıştıran ya da gereksiz yere idealize ettiğimiz konuları daha dikkatli ele almalıyız. Sabah erken saatlerde daha hızlı ilerleme ve yol alma ihtiyacı var. Biraz disiplin ve çaba ile daha çok şey yapabileceğimizi görebiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 11/Yönetici   Yeni ilhamlara açığız  Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Yönetici günündeyiz. İdealize ettiğimiz konular öne çıkarken, bağımsız hareket etmek arzusu önem kazanmakta. Kendimizle ilgili yüksek beklentiler ve çok gerçekçi olmayan değerlendirmelerden uzak duralım.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.