SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

12 Temmuz 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları

Dışadönük bir gündeyiz ! 12 Temmuz 2024 Cuma burç yorumu

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün dışadönük ve ilişkiler açısından daha canlı ve iddialı bir atmosfer getiriyor. Aslan burcuna ilerleyen Venüs istek ve arzularımızda daha kararlı, dikkat çekici ve baskın olabileceğimizi açıklamakta. Aynı zamanda aşkta ve genel olarak ilişkilerde bazı hassasiyetler ve dalgalanmalar da var. Dolayısı ile gün içinde karşılıklı konulara daha fazla önem vermemiz gerekebilir.

Nelerden kaçınmalı? Bugün karşılıklı konularda yanıltıcı durumlar, yanlışa yönlenme ya da dikkatsizlikler söz konusu olabilir. Aynı zamanda karşılıklı konularda bazı çekişmeler ya da kendimizi baskı altında hissettiğimiz durumlarla da karşılaşabiliriz. Bu nedenle pek çok şey göründüğü gibi olmayabilir. Daha uyanık olmaya çalışmalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.