SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

12 Mayıs 2022 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları

Cesaret gerekiyor! 12 Mayıs 2022 Perşembe burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugünlerde heyecan ve iyimserlik yaratabilecek gelişmelere tanık olabiliriz. Yeni olasılıklar ve olaylara daha pozitif yaklaşabileceğimiz imkanlar söz konusu. Ay bugün sabah 9:34’ten sonra Terazi burcuna ilerleyerek görüşmeleri ve uzlaşı içeren durumları öne çıkarıyor. Karşılıklı konularda daha yüksek beklentiler içine girebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Bugünlerde pek çok konu sanki kaderin bir parçası gibi yön değiştiriyor olabilir. Eskiye takılıp kalmamak, gelecek yönünde adım atmak önemli. Belki aradığımız istikrar ve huzuru bulamasak bile duygularımızın esiri olmamalı ve yeni olasılıklara daha açık durmalıyız. Şans cesur olandan yanadır. Bugünlerde ilişkilerimizi daha iyi yönetmek durumundayız.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 1/Fırtına Yeni bir döngü açılmakta.  Takvime göre Fırtına günündeyiz. Kendi duygusal hayatımıza dönmek ve kendimizi daha iyi anlamaya çalışmak sayesinde, eskiden kaynaklanan sorunlar çözülebilir. Bugün yaralarımıza şifa sağlayacak konulara yönelebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.