SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

11 Mayıs 2022 Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumları

Jüpiter Koç’a ilerledi! 11 Mayıs 2022 Çarşamba burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün düzen ve sağlık konularında gerilim yaratan bir gün olabilir. Kazalara neden olabilecek olası durumlara da dikkat edilmeli. Özellikle öğleden sonraki saatlerde Ay-Mars karşıtlığı pişmanlık içerebilecek durumlar, acelecilik ya da ailevi konularda sıkıntılara, akılsız tepkilere neden olabilir. Düşüncelerimizi dengede tutmaya çalışalım.

Nelerden kaçınmalı? Yeteri kadar bilgi sahibi olmadığımız konularda aceleci olmayalım. Merkür geri giderken, pek çok şey daha karmaşık bir hal alabilir. Bugün aynı zamanda Jüpiter Koç burcuna ilerledi ve Uranüs ile açı kuruyor. Ani gelişmeler, yenilikler, sürpriz ve heyecan yaratan durumlar da var. Değişen fırsatlar ve yeni açılımlar söz konusu.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 13/Çakmaktaşı   Abartılı durumlara dikkat edelim. Kendi iç dünyamıza dönmemiz açısından da uygun şartlar var. Ortaklaşa alanda daha fazla düşünmemiz ve uyum sağlamamız gereken koşullarla karşılaşabiliriz. İşbirliği geliştirmeli ve önyargılara kapılmamaya bakmalıyız. Öfkeyle davranmamalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.