SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

11 Mart 2022 Cuma burç yorumu – Günlük burç yorumları

Yaratıcı bir gündeyiz! 11 Mart 2022 Cuma burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün saat 10:24’ten itibaren Yengeç burcuna ilerleyen Ay’ın Merkür ile uyumlu açısı sezgilerden yararlanma, daha derin bir iletişim ve duygusal alanda akıcılık getirmekte. Bu enerjiyi yaratıcı alana taşımak zor olmayacak. Biraz disiplin ve kararlılık sayesinde çok şey yapabiliriz. Öğle saatlerinde görüşmeler ve iletişim açısından uygun koşullar var.

Nelerden kaçınmalı? Duygusal yönlerimizi daha iyi ifade etme imkanına sahibiz. Başkalarını anlamak ve yardımcı olmak yönünde çok şey yapabiliriz. Zihinsel alanda sezgilerimiz ile doğru yönü bulabiliriz. Günün geç saatlerinde evde ya da ailevi konularda biraz daha gerçekçi ve sorumlu olmak gerekebilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 4/Geyik  Gerçekçi olmakta fayda var. Mayalara göre Geyik günündeyiz. Bu gün burcu hassasiyeti, sanatı, işbirliğini ve cömertliği anlatır. Başkalarına hizmet ve yardım edebileceğimiz bir gündeyiz.  Duygusal alanda daha mutlu ve olumlu ilişkiler geliştirebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.