SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

10’uncu yaşa 400 yeni içerik

Ayda 3 milyon kadın tarafından düzenli olarak ziyaret edilen www. mahmure.com, 400 yeni içeriğiyle hizmette...

|

Doğan Online bünyesindeki e - kolay internet portalının kadınlara yönelik  olarak hazırladığı, Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı kadın portalı  “www.mahmure.com”, 10.  yaşında yenilenerek hizmet sınırlarını genişletti. Kadınların bilmek isteyeceği her konuda referans olmaya aday site, 400 yeni içeriğiyle hizmet vermeye devam ediyor.
Sitenin danışmanlarından Esra Civelek ve Elif Dürüst, yenilenen site hakkında bilgi verdi. Civelek, mahmure.com’un en büyük kadın portalı olduğunu, sitenin ayda 3 milyon kadın tarafından düzenli olarak ziyaret edildiğini söyledi. Site ziyaretçilerinin kadın platformu oluşturduğunu, düzenlenen organizasyonlarda bir yaşam koçu eşliğinde birlikte kahve içtiklerini dile getiren Civelek, “mahmure.com, gerçek ve sanal dünyanın birleştiği bir platform” dedi. Civelek, sitede yer alan 1781 fotoğraflı yemek tarifi ve video köşelerinin en çok rağbet gören alanlar olduğunu anlattı. Sitede geniş uzman ve yazar kadrosuyla kullanıcı sorularına cevap verildiğini belirten Civelek, “Geniş içerik yelpazesinin yanı sıra kullanıcılarına yazar olma imkânı veren mahmure.com’da yorumlar, tartışma platformları ve forum gibi interaktif uygulamaları da paylaşıyoruz” diye konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.