SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

10 Ocak 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları

Sabah saatleri test edici! 10 Ocak 2022 Pazartesi burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Günün büyük bir bölümünde Ay Koç burcunda ilerliyor. Ay saat 10:22’den itibaren boşluğa girecek. Sabah saatlerinde aceleci kararlardan, girişimlerden kaçınalım. Bu saatlerde enerjik olabiliriz ancak belirli bir baskı ve üzerinde engel oluşturan koşullar da var. Ay Boğa burcuna ilerleyeceği saat 17:46’ya kadar boşlukta kalacağı için gereksiz bir telaş içine girebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Ancak akşam saatlerinde daha istikrarlı ve en azından yönümüzü bilebileceğimiz şartlar oluşmakta. Bu saatlerde atılacak adımlar daha nitelikli ve uyumlu sonuçlar verebilir. Bugün parasal konularda israftan kaçınmalıyız. Akşam saatleri keyifli ve güzel olan şeylere daha açığız.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 9/Geyik Bugün daha sabırlı olmalıyız.  Bugün Mayalara göre Geyik günündeyiz. Bu gün burcu hassasiyeti, sanatı, işbirliğini ve cömertliği anlatır. Başkalarına hizmet ve yardım edebileceğimiz bir gündeyiz.  Duygusal alanda daha mutlu ve olumlu ilişkiler geliştirebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.