SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

10 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Güneşin hangi pozisyonda olduğunu gösteren göksel durumlara burç denilmektedir. Toplamda 12 burç bulunur yani güneş, yılın farklı tarihlerinde farklı açılarda yer alır. Farklı tarihlerde yer alması ise kişilerin doğum günleri ile ilişkilendirerek onların burcunu oluşturur. 10 Kasım tarihi hangi burca girer? Bu burç insanları nasıl özelliklere sahiptir? Burç yorumu ve yükseleni nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

|

Burç, kişilerin doğum haritalarını da belirleyen bir unsurdur. Çünkü kişilerin doğum saatine kadar detaylı olan doğum haritalarında daha detaylı yorumlar yer alır. 10 Kasım burcu içinde yapılabilir.

10 Kasım Hangi Burç Oluyor?

23 Ekim ve 22 Kasım tarihleri arasında doğan kişiler, akrep burcu olmaktadır. Bu durumda 10 Kasım da doğanlar da akrep burcu oluyor.

10 Kasım Akrep Burcu Yükseleni Nedir?

10 Kasım akrep burcu yükseleni eşittir kıskançlık demektir. Evet akrep burcu yükselenine sahip kişiler, sevdiklerini asla paylaşamazlar. Onlar aşırı kıskanç yapıları ile tanınır.

Akrep Burcu Yorumu ve Özellikleri

Akrep burcu özellikleri arasında ilk olarak derin önsezileri yer alır. Çünkü akrep burcu insanları hisleri kuvvetli kişilerdir. Yaşamları boyunca zengin olmayı isterler. Çalışkan olmalarının yanı sıra tembellik etmekten de hoşlanırlar. Fakat onların tembelliği bile bir amaç içindir. Gezmek, görmek ve öğrenmek için tatil yaparlar. Dinlenmek onların doğalarına aykırıdır. Romantik aşık olarak bilinir. İçlerinde sakladıkları bu romantik duygunun çıkması için gerçekten aşık olması gerekir. Eşlerine sadıktır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.