SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

10 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji insanların karakterleri, kişilikleri, düşünce ve hayalleri hatta fiziksel özellikleri ve yakalanma ihtimalleri olan hastalıklar hakkında bile ipucu verebilmektedir. Kadim bilgilerin antik çağlardan beri süzülüp gelmesi ile bugünkü modern Astrolojiye ulaşılmıştır. Dün olduğu gibi bugün de astroloji gizemini korumaktadır. İşte, 10 Ekim hangi burç, yükselen, özellikleri ve çok daha fazlasını sizler için derledik.

|

10 Ekim hangi burcun günü, nitelikleri, özellikleri, yorumları ve tüm detayları bu yazıda bulacaksınız.

10 Ekim Hangi Burç Oluyor?

Astrolojide burçlar 2 ana grupta toplanır. İlki güneş burcu olup, güneş burçları insanların doğum tarihine göre saptanır. Bu halde 10 Ekim doğumluların güneş burcu da "Terazi Burcu" olmaktadır.

10 Ekim Terazi Burcu Yükseleni Nedir?

Diğer burç olan ay burçları ise daha kişiye özeldir. Yükselen burç ancak kişinin doğduğu saat tam olarak biliniyorsa hesaplanabilmektedir.

Terazi Burcu Yorumu ve Özellikleri

Güneş burçlarının her birinin ayrı bir yönetici gezegenleri bulunur. Terazi burcunun yönetici gezegeni de Venüs'tür. Terazi burcunun elementi ise havadır. Kıymetli madeni bakır olan terazilerin uğurlu taşları ise opal ve zümrüttür. Terazi burçlarının uğurlu sayıları 6 ve 9 sayılarıdır, uğurlu günleri çarşambadır. Terazi burçları yaşamdan keyif alan, uyumlu, hayat dolu insanlardır. Terazi burçlarının bazı ana özellikleri şunlardır:

Terazi burçları kreatif ve alımlıdır.

Terazi burcu romantik ve zariftir.

Terazi burçlarının olumsuz özellikleri ise dengesizlikleri, değişkenlikleri, flörtçü olmaları, alınganlıkları, hafiflikleri ve tembellikleridir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.