SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

1 Şubat 2024 Perşembe burç yorumu - Günlük burç yorumları

Dengeleri iyi korumak gerekiyor ! 1 Şubat 2024 Perşembe burç yorumu

|

Bugün ne yapılabilir? Yanan yolda ilerleyen Ay gün içinde tartışma içeren konuları daha hassas hale getirebilir. Bugün duygusal alanda daha kolay kırılabilir ya da tepki gösterebiliriz. Ancak harekete geçmek konusunda geç davranmayacağız. Sabah saatlerini daha sakin ve akılcı kullanmaya bakalım. Bu saatlerde aceleci davranabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Öğle saatlerinde işle ilgili konular ve değişiklikler dikkat çekici olabilir. Bu saatlerde ani değişiklikler gündeme gelebilir. Özellikle karşılıklı konularda daha yapıcı olmaya çalışalım. Sorumluluk içeren konular özellikle daha ciddi ve kontrollü davranmayı gerektiriyor. Aynı zamanda uzaklarla ilgili konular kısmetimizde daha fazla yer tutabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.