SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

1 Mart 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Eski düşünceleri bırakalım! 1 Mart 2022 Salı burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Ay ışığını iyice kaybederken, kendimizi dağınık ve daha düşünceli hissedebiliriz. Duygularımızı anlamakta bazı güçlükler yaşayabiliriz. Ancak beraberliklerde, arkadaşlıklarda daha olumlu temalar var. Enerjimizi ilişkilerimizi güçlendirmeye ayırabiliriz. Bugün sosyal konularda, grupları ilgilendiren konularda bazı sıkıntılar yaşayabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Ay’ın durumu önemli girişimlerden uzak durmanın daha yararlı olacağını göstermekte. Bitişler ve sonlanmalar içindeyiz. Eski kalıpları, eski düşünceleri bırakmaya başladıkça rahatladığımızı hissedeceğiz. Öğle sonrasında maddi istikrar ve parayı ilgilendiren konularda daha fazla seçim yapmak zorunda kalabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 7/ Hareket  Düşüncelerimize, niyetlerimize dikkat edelim. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Hareket ya da diğer adıyla Dünya günündeyiz. Her şeyin daha dengeli ve kararlı olmasını istesek de ortaya çıkan ani değişiklikler yüzünden daha esnek olabilmeyi öğrenmek durumundayız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.