SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Yumuşacık nohutun sırrı ne karbonat ne de kimyon! Islatma suyuna ekleyin

Nohut, mutfakların vazgeçilmez bakliyatlarından biridir. Ancak birçok kişi nohutun pişerken sert kalmasından şikayetçidir. Geleneksel olarak, nohudu daha yumuşak yapmak için karbonat veya kimyon gibi yöntemler kullanılır. Oysa ki, işin sırrı bambaşka! İşte nohutları lokum gibi yumuşatmanın doğal ve sağlıklı yolu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 23 NİSAN ATATÜRK SÖZLERİ VE RESİMLERİ 📌 Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarla ilgili sözleri ve resimleri
  2. TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇI | Konyaspor-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Konyaspor-GS maçı muhtemel 11'ler!
  3. TARIM KREDİ MARKET 22-28 NİSAN AKTÜEL İNDİRİMLERİ! Tarım Kredi Market aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa sunuldu?
  4. AFAD SON DEPREM LİSTESİ SON DAKİKA 22 NİSAN: Şimdi Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son depremler listesi anlık
  5. Yaz tatili 2025 başlangıç tarihi ne zaman? MEB İlkokul, ortaokul, liseler için yaz tatili hangi ayda, hangi gün başlıyor?
  6. MEMUR ZAMMI 2025 TEMMUZ SON HESAPLAMA: 3 aylık enflasyon farkı ile en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Memur ve memur emeklisi zam oranı tahmini
  7. 23 Nisan kargolar açık mı? Kargo şirketleri 23 Nisan (Yarın) dağıtıma devam edecek mi?
  8. 10. YARGI PAKETİ SON DURUM NE? | İnfaz düzenlemesi Meclis'te mi, onaylandı mı? Genel af, kısmi af ve şartlı tahliye çıkacak mı?
  9. Ödeme takvimi belli mi? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi 2025 ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar?
  10. Orman Genel Müdürlüğü 3477 personel alımı sonuçları açıklandı mı? OGM işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.