SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

TOKİ HATAY KURA SONUÇLARI SORGULAMA: 12 Eylül 2024 Hatay TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl öğrenilir?

TOKİ Hatay kura çekimi sonuçları canlı yayında belli oldu. Depremden etkilenen vatandaşlar için yapılan 7.519 konutun kura çekimi noter huzurunda düzenlendi. 2+1 ve 3+1 konutların hak sahipleri araştırılıyor. İşte, 12 Eylül 2024 Hatay TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MEB BU YILKİ TATİL TARİHLERİNİ AÇIKLADI: İlk ara tatil, Kasım ara tatili ne zaman, 2024-2025 Ara tatili kaç gün? 15 Tatil ve yaz tatili ne zaman?
  2. İBB burs başvurusu başladı mı, ne zaman, şartları nelerdir? 2024-2025 İBB Burs başvurusu nasıl yapılır?
  3. İlkokul ve ortaokul öğrenicileri için İBB beslenme desteği nedir, başvuru gerekli mi? İBB beslenme desteği içinde neler var, her gün veriliyor mu?
  4. 2024'ün son KANDİLİ NE ZAMAN? MEVLİD KANDİLİ bu hafta hangi gün? 2024 Mevlid Kandili tarihi ne zaman? İşte mübarek gecenin önemi
  5. Üniversite para desteği KYK Burs/Kredi Başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? 2024-2025 KYK bursu ne kadar, başvuru şartları neler?
  6. Bu haftaki Cuma hutbesi konusu ve içeriği! Cuma hutbesi bu haftaki konusu nedir? İşte PDF tam metni...
  7. GSS PRİM BORCU SORGULAMA & ÖDEME: Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu nedir, neden olur? GSS sorgulama ekranı
  8. Neslican Tay kimdir, neden öldü? Demir Kadın Neslican Tay ne kanseriydi, kaç yaşında vefat etti?
  9. ÜÇÜNCÜ SEZON İLK BÖLÜM | Yalı Çapkını 74. bölüm yarın akşam ekrana gelecek mi? Yeni sezon oyuncu kadrosuna kimler dahil oldu?
  10. ŞEBEKE DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU! 🔊 Şebeke dizisi hangi platformda yayınlanıyor, ikinci sezon yayın tarihi belli oldu mu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.