SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Resmi tatil Haberleri 📍 28 Ekim yarım gün mü, tam gün mü tatil? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi? Okullar, üniversiteler, iş yerleri için son güncel durum

28 Ekim Pazartesi ve 29 Ekim Salı günleri hakkında araştırmalar başladı. Öğrenciler ve çalışanların gündeminde olan 28 Ekim Pazartesi okullar ve üniversiteler tatil mi, yarım gün mü? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi? 29 Ekim kaç gün tatil? soruları cevap buldu. İşte 2024 Resmi tatiller listesindeki detaylar

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ara tatil öğretmenlere tatil mi, 2024 Kasım ara tatili öğretmenlere kalktı mı? Öğretmenlere ara tatil semineri var mı, uzaktan mı, okula gidilecek mi?
  2. EKİM AYI A101 İNDİRİM RÜZGARI: A101 Aldın Aldın 24 Ekim Perşembe aktüel kataloğunda bu hafta neler var?
  3. ANLIK SON DEPREMLER SON DAKİKA: 21 Ekim AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Son Depremler Listesi)
  4. Defne Joy Foster neden, ne zaman öldü? Defne Joy Foster kimdir, nereli, ölüm tarihi hangi yıldı?
  5. TERÖR ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ, neden öldü? Fetullah Gülen kaç yaşındaydı? Fetullah Gülen Son Dakika Haberleri
  6. Ara tatil Kasım tarihleri 2024 ve Ara tatil Nisan tarihleri 2025 ne zaman? 1. Dönem ve 2. Dönem ara tatil günleri hangi tarihlerde?
  7. GSB KYK BURS SONUÇLARI SORGULAMA 2024 | KYK burs/kredi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? KYK burs ücretleri ne kadar?
  8. YENİ HAFTANIN İLK BİM KATALOĞU YARIN SATIŞTA! 💥 BİM 25 Ekim Cuma aktüel kataloğunda bu hafta neler var? Kablosuz Şarjlı Sprey Mop, Elektrikli Düdüklü Tencere, Balıkçılık Malzemeleri...
  9. 2025 OCAK SSK, BAĞ-KUR EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON DURUM: Emekli yeni yılda yüzde kaç zam alacak? En düşük emekli maaşı kaç liraya yükselecek?
  10. DUBAİ ÇİKOLATASI EV YAPIMI TARİFİ 🍫 Dubai çikolatası nasıl yapılır? Dubai çikolatası tarifi ve malzemeleri nelerdir?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.