SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

21 Ekim Pazartesi DEPREM HABERLERİ SON DAKİKA: AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Son Depremler Listesi)

Deprem haberleri yakından takip ediliyor. Türkiye'de son günlerde meydana gelen büyük şiddette depremler ülkede yaşanan deprem felaketlerinin bir kez daha hatırlanmasına neden oldu. Özellikle Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen illerde meydana gelen depremler bölge halkında tedirginlik yaratıyor. Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de sık sık deprem ile karşılaşıyor. Peki, bugün deprem oldu mu? 21 Ekim son depremler listesi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. GSB KYK BURS SONUÇLARI SORGULAMA 2024 | KYK burs/kredi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? KYK burs sonuçları sorgulama nasıl yapılır?
  2. 21 Ekim Pazartesi DEPREM HABERLERİ SON DAKİKA: AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Son Depremler Listesi)
  3. egm.gov.tr >> ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 111. Temel Eğitim ve 87. Yenileme Eğitim sınavı soruları ve cevapları açıklandı mı?
  4. meb.gov.tr ✍🏻 15 Tatil ne zaman? 2024-2025 Senesinde yarıyıl tatili hangi ayda, hangi gün başlıyor ve hangi gün bitiyor?
  5. Üniversiteliler için VGM burs başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nedir? 2024-2025 Ön Lisans, Lisans (üniversite) VGM burs başvuru tarihleri ne zaman?
  6. Resmi Tatil Haberleri 📅 28 - 29 Ekim'de okullar ve üniversiteler tatil mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için tatil kaç gün, 4 güne uzatılır mı?
  7. 22 EKİM SALI BİM KATALOĞU YARIN SATIŞTA! 📍 BİM 25 Ekim Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? 4'lü Çeyiz Seti, Samsun S22 Cep Telefonu, Elektrikli Düdüklü Tencere...
  8. Rojin Kabaiş otopsiye alındı mı, otopsi sonucu ne çıktı? Rojin Kabaiş neden öldü?
  9. CUMHURİYET SAVCISI YAVUZ ENGİN KİMDİR? Yenidoğan çetesini çökerten Savcı Yavuz Engin nereli? Tehdide uğrayan Savcı Yavuz Engin kaç yaşında?
  10. ASGARİ ÜCRET ZAMMI 2025 | Asgari ücret ne kadar olacak, yüzde kaç zam gelecek? Yeni asgari zammı

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.