Lokum gibi kebap kestane pişirmenin püf noktası! Kabuğu kendiliğinden ayrılacak
Kış aylarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan kestane, doğru yöntemlerle pişirildiğinde adeta lokum gibi yumuşacık olur ve kabuğu kolayca kendiliğinden ayrılır. Evde kestane pişirirken çoğu kişi sert kabuğunu soymakta zorlanır ya da içi tam olarak yumuşamaz. İşte kestanelerinizi mükemmel kıvamda pişirmenin püf noktaları!Kış mevsiminin vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan kestane, doğru pişirme yöntemiyle tam kıvamında, yumuşacık ve lezzetli hale gelir. Ancak birçok kişi kestane pişirirken içinin kuru kalmasından, kabuklarının zor soyulmasından veya tam olarak pişmemesinden şikâyet eder. Oysa ki, birkaç basit ama etkili püf noktasına dikkat ederek kestaneleri közde pişmiş gibi lezzetli yapmak mümkündür. İşte kestaneyi lokum kıvamına getiren, kabuğunu kolayca ayıran yöntemler!