SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Üniversite öğrencilerin başvurduğu KYK burs açıklandı mı, KYK burs başvuru değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 - 2025 KYK burs başvuru sonucu sorgulama e Devlet

KYK burs başvuru sonuçları ile ilgili araştırmalar sürüyor. Üniversite öğrencilerinin gündeminden düşmeyen KYK burs başvuru değerlendirme sonuçları için sabırsızlık devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sağlanan, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na başvuru yapılan KYK burs başvuru sonuçları e devlet üzerinden sorgulanmaya başladı mı? İşte link

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 29 EKİM SOLOTÜRK GÖSTERİ TAKVİMİ: 29 Ekim 2024 İstanbul SOLOTÜRK gösterisi saat kaçta, nerede izlenir?
  2. 28 EKİM BUGÜN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Eczane ve Hastaneler bugün saat kaça kadar açık? 29 Ekim'de doktor randevusu alınabiliyor mu?
  3. 28 EKİM KARGO ŞUBELERİ BUGÜN AÇIK MI? Kargolar bugün dağıtıma devam edecek mi? 29 Ekim'de kargo şubeleri açık olacak mı?
  4. Bankalar 28 Ekim (Bugün) öğleye kadar mı açık, yarım gün mü? Bankalar saat kaça kadar açık? 29 Ekim bankalar resmi tatil mi?
  5. DERBİ HEYECANI 📍 Galatasaray-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı bu akşam saat kaçta? Muhtemel 11'ler...
  6. SSK, BAĞ-KUR EMEKLİ MAAŞ ZAMMI HESAPLAMA | Yeni yılda emekli maaş zam oranı (4A-4B-4C) yüzde kaç olacak? En düşük emekli maaşı 15 bin TL olur mu?
  7. BAKANLAR KURULU KABİNE TOPLANTISI başladı mı? Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler, kararlar ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  8. YEPYENİ A101 AKTÜEL KATALOĞU! 🚩 31 Ekim Perşembe A101 Aldın Aldın aktüel kataloğunda bu hafta neler var? Benzinli ATV, Elektrikli Araç Şarj İstasyonu, Dikiş Malinesi, Ankastre Set...
  9. Gelin Evi Ezgi Sertel neden yok, ayrıldı mı? Ezgi Sertel'den açıklama geldi
  10. 28 EKİM TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 28-29 Ekim bugün ve yarın İETT otobüsler bedava mı, metro, metrobüs, marmaray, vapurlar ücretsiz mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.