SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

KRİTİK KABİNE TOPLANTISI KARARLARI 28 EKİM | Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı başladı mı, saat kaçta bitecek?

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son toplantısını 14 Ekim'de gerçekleştiren Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Beştepe'de bugün bir araya geldi. Peki Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BAYRAMLAŞMA VAKTİ 🎈 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI, ATATÜRK SÖZLERİ ✨ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel resimli mesajlar, Atatürk fotoğrafları
  2. EVDE KOLAY PROFİTEROL TARİFİ | Profiterol nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte adım adım profiterol tarifi...
  3. İBB burs (eğitim desteği) başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 - 2025 İBB burs (15 bin TL) başvuru sonuçları nereden öğrenilir?
  4. vgm.gov.tr > VGM burs başvuruları ne zaman bitiyor? 2024-2025 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
  5. KASIM ARA TATİL TARİHLERİ | Birinci dönem ara tatil ne zaman, kaç gün sürecek? Ara tatil öğretmen seminerleri online mı, yüz yüze mi olacak?
  6. DEV MAÇ ŞİFRESİZ Mİ? 📺 Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? GS-BJK maçı muhtemel 11'ler!
  7. 2024 Emekli haberleri 🧓🏻👴🏻 Pazar desteği İBB başvuru tarihleri ne zaman? Emeklilere 10 Bin TL'lik pazar desteği başvurusu nasıl yapılır? Pazar desteği kimlere verilir, başvuru şartları nelerdir?
  8. Üniversite öğrencilerin başvurduğu KYK burs açıklandı mı, KYK burs başvuru değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 - 2025 KYK burs başvuru sonucu sorgulama e Devlet
  9. Sıcaklık Haberleri ✅ Yarınki hava durumu nasıl olacak? 29 Ekim İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin hava durumu listesi
  10. Now Haberleri 📍 Kızıl Goncalar bugün var mı? 28 Ekim 2024 Pazartesi Now yayın akışı: Kızıl Goncalar yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.