SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

TERÖR ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ, neden öldü? Fetullah Gülen kaç yaşındaydı? Fetullah Gülen Son Dakika Haberleri

Terör Örgütü lideri FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemdeki yerini koruyor. Fetullah Gülen'in hayatını kaybettiğine dair çıkan haberlerin ardından 'Fetullah Gülen öldü mü?' sorusunun yanıtı da çokça aratılıyor. Peki, FETÖ terörist elebaşı Fetullah Gülen öldü mü?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ara tatil Kasım tarihleri 2024 ve Ara tatil Nisan tarihleri 2025 ne zaman? 1. Dönem ve 2. Dönem ara tatil günleri hangi tarihlerde?
  2. GSB KYK BURS SONUÇLARI SORGULAMA 2024 | KYK burs/kredi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? KYK burs ücretleri ne kadar?
  3. SON DEPREMLER SON DAKİKA: 21 Ekim AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Son Depremler Listesi)
  4. YENİ HAFTANIN İLK BİM KATALOĞU YARIN SATIŞTA! 💥 BİM 25 Ekim Cuma aktüel kataloğunda bu hafta neler var? Kablosuz Şarjlı Sprey Mop, Elektrikli Düdüklü Tencere, Balıkçılık Malzemeleri...
  5. 2025 OCAK SSK, BAĞ-KUR EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON DURUM: Emekli yeni yılda yüzde kaç zam alacak? En düşük emekli maaşı kaç liraya yükselecek?
  6. DUBAİ ÇİKOLATASI EV YAPIMI TARİFİ 🍫 Dubai çikolatası nasıl yapılır? Dubai çikolatası tarifi ve malzemeleri nelerdir?
  7. 21 EKİM 2024 PAZARTESİ: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık için günlük burç yorumları
  8. GRAM ALTIN FİYATI 3 Bin TL'yi geçti mi? 21 Ekim bugünkü altın fiyatları yeni liste
  9. Bu seneki 15 Tatil ne zaman? 2024-2025 Senesinde yarıyıl tatili Ocak ayının kaçında?
  10. Bu ay 28 - 29 Ekim'de okullar ve üniversiteler tatil mi? 1,5 Günlük 29 Ekim Cumhuriyet Bayram tatili, 4 güne uzar mı, hafta sonuyla birleşir mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.