SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

En büyük problemi yağ çekmesi! Pofuduk pofuduk yağ çekmeyen pişinin püf noktası buymuş

Pişi yaparken en sık karşılaşılan sorunlardan biri, hamurun fazla yağ çekmesi ve ağır bir yapıya dönüşmesidir. Ancak, doğru teknikler ve birkaç basit ipucuyla pişinin pofuduk kalmasını sağlamak ve yağ çekmesini önlemek mümkün. İşte, mükemmel pişi yapmanın sırları ve yağsız, hafif bir lezzet için dikkat edilmesi gereken püf noktaları!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 11.10.2024 BUGÜN 📌 DEPREM HABERLERİ | Son Dakika Son Depremler AFAD/Kandilli: Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
  2. Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvurusu başladı mı, ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı branş dağılımı ve başvuru şartları nedir?
  3. MİLLİ MAÇ CANLI YAYIN KANALI: Türkiye Karadağ maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Milli maç şifresiz mi?
  4. E-DEVLET KYK EK YURT YERLEŞTİRME SONUÇ EKRANI | KYK ek yurt yerleştirme sonuçları nereden ve nasıl sorgulanır?
  5. BESYO 2024-2025 yerleştirme sonuçları açıklandı! ÖSYM Spor Bilimleri Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) sonuç sorgulama ekranı...
  6. Derz aralarındaki lekeleri silip süpüren karışım! Küf ve kireç lekesinden eser kalmıyor
  7. KÖFTECİ YUSUF'tan domuz eti çıktıktan sonra ne oldu, kapandı mı, hizmet veriyor mu? KÖFTECİ YUSUF domuz eti açıklaması nedir? İşte son durum
  8. 11 EKİM CUMA BARTIN'DA DEPREM Mİ OLDU? AFAD/Kandilli Rasathanesi son depremler listesi: Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
  9. Sararmış ayakkabıları kar beyazı yapıyor! Birkaç damlası yeterli
  10. Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri nelerdir? TBMM Öğretmenlik Meslek Kanunu yasalaştı mı, neleri içeriyor?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.