Çıtır çıtır sigara böreğinin sırrı! Yağ çekmiyor, içi pamuk dışı kıtır kıtır oluyor
Sigara böreği, Türk mutfağının sevilen atıştırmalıklarından biridir. Dışının çıtır çıtır olması ve içinin yumuşacık dokusu, onu özel kılar. Ancak bazen, sigara böreği pişerken fazla yağ çekebilir, bu da hem lezzetini hem de dokusunu bozar. Peki, sigara böreğinizi nasıl çıtır çıtır yapar, aynı zamanda yağ çekmesini nasıl engellersiniz? İşte, içi pamuk gibi yumuşak, dışı kıtır kıtır sigara böreği yapmanın püf noktaları!
|
1
1 / 6Fotoğraf
Sigara böreği, çıtır dışı ve yumuşak içi ile herkesin favorisi olan bir atıştırmalıktır. Ancak bazen, istediğimiz gibi çıtır çıtır ve yağ çekmeyen bir börek elde etmek zor olabilir. Peki, bu sorunu nasıl aşarız? Sigara böreğinin sırrı, doğru malzemelerde ve pişirme tekniklerinde gizli. İşte, böreğinizin dışını kıtır kıtır, içini ise pamuk gibi yapacak doğal yöntemler!