SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Çikolata krizine son veren besin! Yiyenin canı çikolata istemiyor

Çikolata, birçok insanın vazgeçemediği tatlı bir tutkudur. Ancak, çikolata krizleri kontrol altına alınmadığında aşırı tüketim kilo alımına ve sağlık sorunlarına yol açabilir. Peki, çikolata krizlerini doğal yollardan durdurmanın bir yolu var mı? Bilim insanları, çikolata krizini bastıran özel bir besin keşfetti. Bu besini tüketenlerin canı artık çikolata istemiyor! İşte o mucizevi besin ve çikolata krizlerine karşı nasıl etkili olduğuna dair detaylar.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. AVRUPA LİGİ GÜNÜN MAÇ PROGRAMI | UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam hangi maçlar oynanacak? İşte oynanacak maçlar ve başlangıç saatleri...
  2. Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ ÖSYM DGS tercih sonuçları sorgulama nasıl yapılır? Gözler osym.gov.tr 'de...
  3. SON DAKİKA SON DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ: 25 Eylül BİTLİS'TE deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Deprem Haberleri
  4. GSB KYK burs başvurusu 2025 ne zaman? KYK bursu ne kadar, ödemeler hangi ay başlıyor?
  5. SON DAKİKA 🟡 Gram altın (küçük altın) fiyatı ne kadar? Bugünkü altın fiyatları kaç para? 25 Eylül 2024 Çarşamba altın fiyatları neden yükseliyor?
  6. BU YILIN ARA TATİLLERİ ne zaman? 2024-2025 1. ve 2. Dönem ara tatil tarihleri hangi ayda, hangi günler?
  7. KPSS DHBT SINAV SONUÇLARI ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? 2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır?
  8. EYLÜL AYI ENFLASYON BEKLENTİ ANKETİ: TÜİK TEFE TÜFE 2024 Eylül ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?
  9. Okullara 30 bin temizlik görevlisi alımı 2024 başvuru tarihi ne zaman? 30 bin temizlik personeli alım başvurusu nasıl yapılır, kadrolu mu, hangi illere alım yapılacak?
  10. Yumurta haşlarken mutlaka ekleyin! Kabukları soyarken kalıp gibi kendiliğinden çıkıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.