SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Çamaşır makinesinin ömrünü kısaltan hatalar! Hemen hemen her gün yapıyoruz

Çamaşır makineleri, evlerde en çok kullanılan cihazlardan biridir. Ancak farkında olmadan yaptığımız bazı hatalar, bu cihazların ömrünü kısaltabilir ve performanslarını düşürebilir. Doğru kullanım ile çamaşır makinesinin daha uzun ömürlü ve verimli olmasını sağlamak mümkün. İşte çamaşır makinelerinin ömrünü kısaltan yaygın hatalar ve bu hatalardan kaçınmanın yolları!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 3 EKİM PERŞEMBE SON DEPREMLER LİSTESİ SON DAKİKA: AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)
  2. BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! A101 Aldın Aldın 3 Ekim aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Tava, Karnıyarık Tencere, Valiz Çeşitleri, Philips TV...
  3. TÜİK 2024 EKİM AYI KİRA ARTIŞ ORANI 🚩 Kira artış oranı açıklandı mı, belli oldu mu? TÜFE-ÜFE Ekim ayı 12 aylık ortalaması yüzde kaç oldu?
  4. Ekim ayının ilk ŞOK aktüel kataloğu: Bu hafta 2 Ekim 2024 ŞOK market katalog indirimleri neler?
  5. 3 AYLIK MEMUR ENFLASYON FARKI 2024 | 2025 Ocak memur maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Memur ve memur emeklisi maaş zam oranı ve enflasyon farkı...
  6. KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM sonuç ekranı ile KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı mı?
  7. Enflasyon rakamları açıklandı mı? 2024 Eylül ayı enflasyon oranı verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  8. SON DAKİKA GRAM HABERLERİ 🟡 Altın fiyatları bugün ne kadar, küçük altın kaç para? 3 Ekim: Gram altın fiyatı kaç liradan işlem görüyor? İşte altın çeşitliliğindeki alış - satış rakamları
  9. ais.gov.tr 📌 KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı mı, ne zaman ve saat kaçta açıklanacak? 2024 KPSS lise sonuçları bugün açıklanır mı, yarın mı açıklanacak?
  10. BİNBİN HALKA ARZ TARİHLERİ: Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.