SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Bereket ve bolluğun sembolü Aşure günü geldi! Kararmayan tam kıvamında aşure tarifi

Aşure günü, bereketin ve bolluğun simgesi olarak her yıl büyük bir heyecanla beklenir. Paylaşmanın ve birlikteliğin vurgulandığı bu özel gün, Türk kültüründe önemli bir yer tutar. İşte aşure yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiği ve tam kıvamında, kararmayan bir aşure tarifi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SON DAKİKA CİNAYET HABERLERİ | Narin'e ne oldu, Narin'i kim, neden öldürdü? Narin Güran olayı son dakika gelişmeler
  2. TRANSFER SEZONU BİTTİ Mİ? 2024-2025 Süper Lig yaz transfer sezonu bitti mi, hangi gün bitecek? Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe biten transferler...
  3. YENİ SEZON İLK BÖLÜM | Kızılcık Şerbeti yeni sezon ilk bölüm bu akşam var mı, ne zaman yayınlanacak? Show TV 13 Eylül kanal yayın akışı...
  4. KANDİL NAMAZI NASIL KILINIR? 📍 Mevlid Kandili namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Kandil gecelerine özel bir ibadet şekli var mıdır?
  5. YARIN KANDİL Mİ? 📌 MEVLİD KANDİLİ 2024 ne zaman, hangi gün idrak edilecek? Bu yılın son kandili hangi gün eda edilecek?
  6. DEPREM HABERLERİ SON DAKİKA 13 EYLÜL 2024 AFAD/Kandilli Rasathanesi | az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu?
  7. Yalı Çapkını Sinan kim? Yalı Çapkını'nın Sinan'ı Cem Söküt kimdir, kaç yaşında ve nereli?
  8. 13 EYLÜL 2024 BUGÜN DEPREM Mİ OLDU? Son Dakika AFAD/Kandilli Rasathanesi son depremler listesi: Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
  9. SILA BEBEK ÖLDÜ MÜ, SILA'YA NE OLDU? Tekirdağ Sıla bebek olayı son dakika: Sıla bebek entübe mi edildi, entübe edilmek ne demek?
  10. YENİ CUMA MESAJLARI RESİMLİ KISA 2024 | En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.