SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav yerleri belli oldu mu, sınav giriş belgesi açıklandı mı? 2024 - 2025 AUZEF sınav tarihleri ne zaman?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) akademik takvimi belli oldu. 2024-2025 Eğitim yılı için AUZEF sınav yerleri merak konusu oldu. Peki AUZEF sınav giriş belgesi açıklandı mı? AUZEF Güz Dönemi ve Bahar Dönemi sınav tarihleri ne zaman?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. RAFLARDA SATIŞA ÇIKTI! 📢 BİM 25 Ekim Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Elektrikli Düdüklü Tencere, Mega Robot Blender Set, Beyaz Turbo Cam Ankastre Set...
  2. İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav yerleri belli oldu mu, sınav giriş belgesi açıklandı mı? 2024 - 2025 AUZEF sınav tarihleri ne zaman?
  3. ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! ⛽ Gece yarısı tabelalar değişti! Motorin ve Benzine çifte indirim geldi! Motorin ve Benzine ne kadar indirim yapıldı? Güncel akaryakıt fiyatları...
  4. OCAK'TA SSK, BAĞ-KUR MAAŞ ZAMMI YÜZDE KAÇ OLACAK? 🔊 Yeni yılda emekli yüzde kaç zam alacak? 3 aylık enflasyon oranı yüzde kaç oldu? En düşük emekli maaşı kaç liraya yükselecek?
  5. CİNAYET HABERLERİ NARİN GÜRAN CİNAYETİ: Narin'i kim öldürdü, neden öldürdü? Narin Güran cinayeti iddianamesi son durum
  6. ÖSYM GİRİŞ DGS EK TERCİH TARİHLERİ ne zaman? DGS ek tercih nasıl yapılır?
  7. YENİ MEMUR MAAŞ ZAM ORANI NE OLACAK? 💥 2025 Ocak Memur ve memur emeklisi yüzde kaç zam alacak? 3 aylık enflasyon farkı yüzde kaç oldu? Toplus sözleşme zammı yüzde kaç olacak?
  8. SON DEPREMLER 22 EKİM SALI: AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
  9. Pastırma sıcakları ne zaman başlayacak? Pastırma Yazı nedir, hangi tarihte başlar?
  10. Umut Hakkı nedir, ne anlama gelmektedir? Kimler Umut hakkından yararlanabilir?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.