SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DAKİKA: 2025 Ocak ayı yeni asgari ücret ne kadar olacak, yüzde kaç zam yapılacak?

Asgari ücret, 2025 ocak ayında zamlanacak. Bu kapsamda asgari ücret zammı son dakika gelişmeleri, milyonlarca çalışan ve işveren tarafından yakından takip ediliyor. Yeni asgari ücret zammı 2025 Ocak hesaplamaları tahminleri gelmeye başladı. Peki, Yeni yılda asgari ücret ne kadar olacak? İşte, 2025 asgari ücret zammı tahminleri...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Pegasus İndirimli Bilet Kampanyası 10 - 11 Ekim: Pegasus 9€ kampanyası hangi ülkelerde geçerli? İnidimli bilet nasıl, nereden alınır?
  2. POMEM başvuru tarihleri ne zaman? 2024-2025 /32. Dönem POMEM başvuru şartları nedir, Lisans / Ön Lisans polis alımı ne zaman?
  3. Patlıcan kızartmasını bu teknikle kızartın! Asla yağ çekmiyor
  4. KYK BURS BAŞVURUSU için e Devlet girişi: KYK burs başvuru tarihleri ne zaman son? KYK burs başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
  5. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te konuşulan olay 📺 Şahinaz Çıra kimdir? TikTok'ta 10 bin takipçisi olan Şahinaz Çıra kayıp mı, bulundu mu?
  6. ÖGG SINAV TARİHİ: 111. dönem Özel Güvenlik sınavı ne zaman, saat kaçta? Özel Güvenlik 111. Temel Eğitim ve 87. Yenileme Eğitimi Sınav sonuç günü...
  7. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın fiyatı düştü mü, yükseldi mi? İşte 10 Ekim 2024 Perşembe altın grafiği
  8. YEPYENİ ŞOK AKTÜEL KATALOĞU SATIŞA ÇIKTI! 📌 9-15 Ekim ŞOK aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa sunuldu? Dyson V15 Şarjlı Süpürge, North Face Mont çeşitleri...
  9. Merkez Bankası Ekim ayı faiz kararı hangi gün saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz indirimine gidecek mi?
  10. TELEGRAM KAPANDI MI, KAPANACAK MI? Telegram mesajları analiz edildi! Telegram küresel bir suç ağı...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.