SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Google ile telefondan deprem bildirimi açma işlemi 📳 Android Deprem uyarı sistemi nasıl çalışır? Android - İOS (iPhone) Deprem uyarı sistemi uygulaması var mı, nasıl aktif edilir?

Deprem uyarı sistemi, bir deprem meydana gelmeden önce insanları ve kritik altyapıyı uyararak olası zararları en aza indirmek için kullanılan bir teknolojidir. Peki Deprem uyarı sistemi nasıl çalışır? Android - İOS Deprem uyarı sistemi uygulaması hakkında merak edilenler

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. DEPREM RİSKİ OLAN İLLER! 1. derece, 2. derece ve 3. derece deprem riski olan iller hangileri?
  2. Deprem kaç saniye sürdü? Malatya Kale depremi ne kadar sürdü?
  3. PEGASUS 9 EURO BİLET KAMPANYASI✈️ Pegasus indirimli ucuz bilet kampanyası ne zaman başlıyor? Yurt dışı uçak bilet kampanyası hangi ülkelerde geçerli?
  4. SON DAKİKA SON DEPREMLER: En son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oluştu? 16 Ekim son depremler
  5. İnfaz koruma memuru KPSS Ortaöğretim atama puanı 2024 | Gardiyan olmak için KPSS P94 Ortaöğretim (Lise) puanı kaç olmalı?
  6. Ekim ayı enflasyon beklentisi tahmini anketi açıklandı! TÜİK ile TEFE TÜFE 2024 Ekim ayı enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  7. İNDİRİM KATALOĞU: ŞOK 16 Ekim 2024 aktüel kataloğu: Bebek ürünleri geliyor! Bu hafta ŞOK aktüel indirimli ürünler fiyatları listesi
  8. SON AÇIKLAMALAR ❗ MALATYA'da son dakika durum: 5.9'luk depremde can kaybı oldu mu, kaç yaralı var? Malatya ve çevresinde çöken bina ihbarları geldi mi?
  9. İNFAZ KORUMA MEMUR alımı ne zaman, şartları neler? 2024 gardiyan İnfaz koruma memuru alımı başvuru ilanı son durum
  10. Altın fiyatları son dakika: YÜKSELİYOR! 16 Ekim 2024 Çarşamba canlı altın fiyatları ile anlık çeyrek altın ve gram altın bugün ne kadar?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.