SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Ekim ayı enflasyon beklentisi tahmini anketi açıklandı! TÜİK ile 2024 Ekim ayı enflasyon ne zaman açıklanacak?

Ekim ayı enflasyon rakamları merak konusu oldu. Ekim ayı enflasyon beklentisi, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi ile belli oldu. Buna göre; ekim ayı TÜFE artışı beklentisi, yüzde 2,39'a yükseldi. Peki, 2024 Ekim enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? İşte, ekim ayı enflasyon beklentisi tahmini anketi hakkında bilgiler...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. EKİM AYI MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI 2024 | TCMB Ekim ayı faiz kararı ne zaman saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz indirimine gidecek mi?
  2. BUGÜN SATIŞA ÇIKTI! BİM 15-18 Ekim Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Buharlı Düzleştirici, Akıllı Saat, 125 cc Motosiklet...
  3. AİLE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024: KPSS şartı var mı, tarihleri neler, başvurular başladı mı?
  4. MEB 📅 Ara tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 2024 Kasım ara tatili ve 2025 Nisan ara tatil tarihleri hangi günler?
  5. İUP maaşları yattı mı, ne zaman yatar? 15 Ekim 2024 İUP (TYP) maaş sorgulama ödeme tarihleri belli oldu mu?
  6. KREDİ KARTI VERGİSİ ne zaman yürürlüğe girecek, aylık mı? Kredi kartı limiti 100 bin TL üzeri vergi ne zaman başlayacak?
  7. KYK BURS SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? GSB son dakika duyurusu ile 2024-2025 KYK burs/kredi sonuçları açıklanma tarihi netleşti mi?
  8. Popüler lezzet: Dubai çikolatası tarifi nedir? Dubai çikolatası evde nasıl yapılır? Dubai çikolatası malzemeleri
  9. Uluslar Ligi Türkiye puan durumu: 15 Ekim 2024 UEFA Uluslar B Ligi güncel puan durumları ile Türkiye kaçıncı sırada, kaç puanda?
  10. afad.gov.tr ✅ Son dakika deprem haberleri: Deprem mi oldu? AFAD'ın geçtiği son depremler nerede, kaç şiddetinde oldu? 15 Ekim 2024

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.