SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

24 HAZİRAN 2024 PAZARTESİ 📌 Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor?

Yeni haftanın ilk gününde altın fiyatları araştırılmaya başladı. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları ne kadar? 24 Haziran 2024 Pazartesi gününe ait altın fiyatları grafiğindeki son güncel durum haberimizde...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ENFLASYON ORANI yarın mı açıklanacak, net tarih ne zaman? 2024 Haziran TEFE - TÜFE Enflasyon rakamlarının açıklanmasına kaç gün var?
  2. MEMUR HABERLERİ...ZAMLAR AÇIKLANDI MI? 2024 Temmuz Memur zammı ne kadar? Memur maaşı zam oranı yüzde kaç? İşte memur maaşı zammı için son durum
  3. Doğal gaz patlaması neden olur? Doğal gaz patlaması nedenleri neler, hangi önlemler alınmalı?
  4. OKULLARIN AÇILMASINA KAÇ GÜN VAR? 2024-2025 okullar ne zaman açılıyor? Yeni eğitim yılı ilk dönem ara tatil ve yarıyıl tatili tarihleri
  5. KIDEM TAZMİNATI TAVANI 2024 TEMMUZ 💥 Kıdem tazminatı ne kadar olacak, tazminat neye göre belirleniyor? Kıdem tazminatı tavan ücreti hesaplama
  6. ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV GİRİŞ BELGESİ obs.atauni.edu.tr 🔴Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman, saat kaçta?
  7. ÖGG SINAV SORULARI VE CEVAPLARI TIKLA 📍 Özel Güvenlik 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitim Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  8. GÖZLER KARAR AÇIKLAMASINDA! Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, bu hafta yeni toplantı var mı (1-5 Temmuz)? Kabine toplantısı kararları bekleniyor!
  9. BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ 2024 TEMMUZ 💥 Bedelli askerlik ücreti zamlanacak mı, artacak mı? Bedelli askerlik Temmuz 2024'te ne kadar, kaç TL olacak?
  10. ASGARİ ÜCRET ZAMMI TEMMUZ SON DURUM 2024 📣 Asgari ücrete Temmuz'da ara zam var mı? Bu ay asgari ücrete ek zam olacak mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.