SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GÖZLER KARAR AÇIKLAMASINDA! Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, bu hafta yeni toplantı var mı (1-5 Temmuz)? Kabine toplantısı kararları bekleniyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlenen Kabine Toplantısı için tarih araştırması başladı. Gündeme dair birçok konunun ele alındığı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ne zaman toplanacak? 2024 Kabine toplantısı bu hata var mı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ 2024 TEMMUZ 💥 Bedelli askerlik ücreti zamlanacak mı, artacak mı? Bedelli askerlik Temmuz 2024'te ne kadar, kaç TL olacak?
  2. ASGARİ ÜCRET ZAMMI TEMMUZ SON DURUM 2024 📣 Asgari ücrete Temmuz'da ara zam var mı? Bu ay asgari ücrete ek zam olacak mı?
  3. EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER SORGULA Temmuz 📌Evde Bakım Maaşı ne kadar olacak, zamlanacak mı?
  4. SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKATLARI 2024 👩‍🏫 20 bin öğretmen ataması mülakatları nasıl olacak? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  5. KABOTAJ BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI RESİMLİ 2024: En güzel 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı mesaj ve sözleri...
  6. KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLE ösym.gov.tr ❗ 2024 KPSS Lisans sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanır? ÖSYM KPSS giriş yeri sorgula
  7. TÜRKSAT 6A ÖZELLİKLERİ: Türksat 6A fırlatıldı mı, ne zaman fırlatılacak? İlk yerli haberleşme uydusu Türksat 6A...
  8. A MİLLİ TAKIM ÇEYREK FİNAL İÇİN SAHADA! Avusturya-Türkiye (Milli maç) EURO 2024 son 16 turu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Milli maç şifresiz mi?
  9. İL İL LGS (LİSE) TABAN PUANLARI VE YÜZDELİK DİLİMLER 📍 LGS MEB Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanları ve başarı sıralamaları
  10. Aile Destek Ödemesi Temmuz 2024 / Aile Destek Programı bitti mi, Temmuz ayında ne zaman yatacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.