SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ALTIN ALIŞ - SATIŞ FİYATLARI LİSTESİ: Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor?

Haftanın dördüncü işlem gününde altın fiyatları merak edildi. Gram altından, tam altın fiyatına kadar araştırılan rakamlar bugün düştü mü, yükseldi mi? İşte 10 Ekim altın fiyatları ne kadar? sorusunun grafiği

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. TCMB EKİM AYI FAİZ KARARI 2024 | Merkez Bankası PPK toplantısı ne zaman, faiz kararı hangi gün saat kaçta açıklanacak?
  2. ROJİN KABAİŞ SON DAKİKA: Son görüntüleri ortaya çıktı! Üniversite öğrencisi kayıp Rojin Kabaiş bulundu mu, nerede?
  3. DEPREM HABERLERİ 10 EKİM PERŞEMBE | Son Dakika Son Depremler AFAD/Kandilli: Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
  4. ARA TATİL SÜRECİ ne zaman başlıyor, ne zaman sona eriyor? Kasım ve Nisan ara tatili ne zaman? İşte öğrencileri ilgilendiren tarihler
  5. SON 3 GÜN 👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓 KYK BURS BAŞVURUSU için e Devlet girişi: KYK burs başvuru tarihleri ne zaman son? KYK burs başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
  6. Duş başlığındaki kireci yok ediyor! Su dolu poşetin içerisine 1 kaşık ekleyin
  7. SEMİH ÇELİK'İN ANNESİ VE BABASI ifadelerinde ne anlattı? Cani Semih Çelik'in ailesi ne ifade verdi? İşte ev içinde yaşananlar
  8. KPSS DHBT sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 KPSS DHBT sonuç tarihi
  9. İSKİ BARAJ DOLULUK ORANLARI: Kritik seviyenin altına geriledi! İstanbul baraj doluluk oranları son tablo...
  10. Limonun içinde tek bir damla dahi bırakmıyor! Suyunu sıkarken bu yöntemi deneyin

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.