SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Duş başlığındaki kireci yok ediyor! Su dolu poşetin içerisine 1 kaşık ekleyin

Duş başlıkları, sürekli suya maruz kaldıkları için zamanla kireç ve mineral birikimi nedeniyle tıkanabilir. Bu birikintiler, suyun akışını yavaşlatır ve duş deneyiminizi olumsuz etkileyebilir. Ancak, pratik bir yöntemle duş başlığınızı kolayca temizleyebilir ve kireçten arındırabilirsiniz. Sadece bir poşet ve birkaç malzeme ile duş başlığınızı ilk günkü gibi yapmanız mümkün! İşte, duş başlığındaki kireci temizlemenin basit ve etkili yolu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. İSKİ BARAJ DOLULUK ORANLARI: Kritik seviyenin altına geriledi! İstanbul baraj doluluk oranları son tablo...
  2. Limonun içinde tek bir damla dahi bırakmıyor! Suyunu sıkarken bu yöntemi deneyin
  3. YENİ SEZON HEYECANI ✅ İnci Taneleri ne zaman başlıyor, bu akşam var mı? 10 Ekim Perşembe günü Kanal D yayın akışında İnci Taneleri saat 20:.00'de görünüyor mu?
  4. DEPREM HABERLERİ 10 Ekim | Son Dakika Son Depremler AFAD/Kandilli: Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
  5. PEGASUS İNDİRİM 💥 Pegasus İndirimli Bilet Kampanyası 10 - 11 Ekim: Pegasus 9€ kampanyası hangi ülkelerde geçerli? İnidimli bilet nasıl, nereden alınır?
  6. Polis Akademisi 👮🏻‍♂️👮🏻‍♀️ POMEM başvuru tarihleri ne zaman? 2024-2025 /32. Dönem POMEM başvuru şartları nedir, Lisans / Ön Lisans polis alımı ne zaman?
  7. ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DAKİKA: 2025 Ocak ayı yeni asgari ücret ne kadar olacak, yüzde kaç zam yapılacak?
  8. GRAM HABERLERİ 📊 Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın fiyatı düştü mü, yükseldi mi? İşte 10 Ekim 2024 Perşembe altın grafiği
  9. Rizeliler çay demlemenin ince noktasını açıkladı! Çay asla acı olmuyor
  10. Patlıcan kızartmasını bu teknikle kızartın! Asla yağ çekmiyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.