SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

24 EYLÜL SALI BUGÜNKÜ SON DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ: Şimdi deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Deprem Haberleri

Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son dakika depremleri listeliyor. Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde ve saat kaçta deprem meydana geldiğini görüntüleyebilirsiniz. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte 24 Eylül son dakika depremler listesi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 30 BİN TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU tarihi ve şartları | MEB 30 bin temizlik personeli alımı başvuruları başladı mı, ne zaman, kadrolu mu alınacak?
  2. ÖSYM ALES BAŞVURUSU ne zaman, nasıl yapılır? ALES 3 başvuru tarihi hangi günler? İşte sınav günü ve sonuç tarihi...
  3. KYK BURS başvuru ekranı açıldı mı? 2024 KYK burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? KYK burs - kredi başvuru şartları nedir?
  4. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genç Üniversiteli burs başvurusu başladı mı, ne zaman başlayacak? 2024-2025 İBB bursu ne kadar, başvuru şartları nedir?
  5. ATV'nin dizisi Kuruluş Osman yeni bölümler ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman 6. yeni sezon bu hafta (25 Eylül) var mı?
  6. ÖGG sınav tarihi ne zaman? 2024 Ekim 111. Özel Güvenlik sınav tarihi hangi gün, ayın kaçında?
  7. 24 EYLÜL SALI SON DEPREMLER SON DAKİKA AFAD/KANDİLLİ: MUĞLA'DA deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Deprem Haberleri
  8. A101'deki aktüel ürünler neler, kaç para? Sayfa sayfa 26 Eylül 2024 a101 aktüel ürünler kataloğu
  9. FENOMEN 'KUBRASAL' KÜBRA AYKUT KİMDİR, öldü mü, nasıl öldü? Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut kaç yaşındaydı?
  10. PASTIRMA YAZI 2024: Pastırma sıcakları ne zaman, hangi tarihte başlıyor? Pastırma yazı nedir?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.