Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Zeynep Bastık'ın keyfi yerinde! 'Tatildeyim'

Oyuncu Serkay Tütüncü ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Zeynep Bastık, tekne tatilinden bikinili fotoğraflar paylaştı. Bodrum'da sezonun yorgunluğunu atan şarkıcı, fit haliyle takipçilerinden övgü aldı.

|

 Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Serkay Tütüncü ve arkadaşları Esra Akpınar, Bülent Şakrak, Umut Kurt, Melisa İnci, Emircan İğrek ile tekne tatiline çıkmıştı.

Ünlü isimler, Bodrum Cennet Koyu'na demir atan teknede gün boyunca denizin ve güneşin keyfini çıkarmıştı.

TEKNEDE BİKİNİLİ KARELER

Ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan 31 yaşındaki şarkıcı, 2,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından tatil fotoğraflarını yayımladı.

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Fit haliyle dikkat çeken Zeynep Bastık, renkli karelere "Tatildeyim" notunu düştü. Ünlü popçu, sosyal medyada kısa sürede binlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

AŞK POZU

Öte yandan Zeynep Bastık, sevgilisi Serkay Tütüncü ile romantik birfotoğrafını da paylaşarak, kalp emojisi koydu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.